perjantai 25. huhtikuuta 2014

Suutarinlohi

1/2 kg silakoita,
1 rkl. (20 g) sokeria,
1 rkl. (25 g) suolaa,
2 sipulia,
1/2 l mietoa etikkaa,
pippuria.

Silakat perataan ja pää ja selkäruoto poistetaan. Aukaistut silakat ladotaan lasipurkkiin levälleen, selkäpuoli ylöspäin, ja kerroksien väliin ladotaan suolaa, sokeria, pippuria ja sipulit kuorittuina ja viipaleiksi leikattuina. Silakkain päälle kaadetaan niin paljon etikkaa, että ne peittyvät. Parin päivän kuluttua ovat silakat valmiita tarjottaviksi leikkeleinä voileipäpöydässä. Ne voidaan myöskin kääriä käärylle tai jollakin toisella tavalla valmistaa muotonsa puolesta.

Pääruoat: Keitetyt perunat, munaruoat ym.


Omegakolmea harvoin saa kalaa syömällä tarpeeksi, onneksi on tämä huippufirma olemassa, oletko jo tutustunut näihin tuotteisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti