Löysin anoppini ja äitini jäämistöstä vanhoja KEITTOKIRJOJA ja ajattelin jakaa näitä reseptejä kaikille kiinnostuneille. Tästä blogini sai alkunsa ja nyt kirjoittelen uudempiakin reseptejä ja muita juttuja mitä mieleen tuleen.
tiistai 26. tammikuuta 2016
Fenkolisilli
Valmistusaika 20 min + 2 vrk
2 kevytsuolattua sillifileetä
puolet fenkolista
1 pieni punasipuli
1 dl vettä
3/4 dl sokeria
1/4 dl väkiviinaetikkaa
1/4 dl omenaviinietikkaa
1 laakerinlehti
3 kokonaista maustepippuria
Mittaa kattilaan sokeri, etikat, vesi ja mausteet. Lisää joukkoon ohueksi leikatut fenkolisiivut. Kiehauta liemi ja anna jäähtyä.
Pyyhi sillifileet kuivaksi talouspaperilla. Leikkaa silli sopiviksi haarukkapaloiksi. Lado purkkiin vuorotellen sillipaloja ja punasipulirenkaita. Kaada sillien päälle jäähtynyt liemi mausteineen. Anna maustua kaksi vuorokautta.
Aivan ihana seerumi, myös herkälle iholle!!!!
Lähde: Toyota 4/2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti