tiistai 26. tammikuuta 2016

Fenkolisilli


Valmistusaika 20 min + 2 vrk

2 kevytsuolattua sillifileetä
puolet fenkolista
1 pieni punasipuli
1 dl vettä
3/4 dl sokeria
1/4 dl väkiviinaetikkaa
1/4 dl omenaviinietikkaa
1 laakerinlehti
3 kokonaista maustepippuria

Mittaa kattilaan sokeri, etikat, vesi ja mausteet. Lisää joukkoon ohueksi leikatut fenkolisiivut. Kiehauta liemi ja anna jäähtyä.

Pyyhi sillifileet kuivaksi talouspaperilla. Leikkaa silli sopiviksi haarukkapaloiksi. Lado purkkiin vuorotellen sillipaloja ja punasipulirenkaita. Kaada sillien päälle jäähtynyt liemi mausteineen. Anna maustua kaksi vuorokautta.

Aivan ihana seerumi, myös herkälle iholle!!!!



Lähde: Toyota 4/2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti