sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Makkarakastike


6 annosta

1 pkt lenkkimakkaraa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl vehnäjauhoja
pala purjosipulia
3 dl vettä
1 rkl tomaattisosetta
2 dl ruokakermaa
1/2 tl suolaa
ripaus maustepippuria

Kuori ja kuutio lenkkimakkara. Viipaloi purjo ja kiehauta suikaleet öljyssä. Lisää makkarapalat ja ruskista niitä hiukan. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita.

Lisää vesi, tomaattisose ja ruokakerma. Kuumenna kastike ja hauduta pari minuuttia. Mausta.

Tarjoa makkarakastike peruna-porkkanasoseen kanssa.


Ihana ruusun tuoksuinen herkälle iholle sopiva seerumi sopuhintaan aina sinulle tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti