lauantai 19. syyskuuta 2015

Raparperikiisseli ja tallimestarinkiisseli


Raparperikiisseli

3/4 l vettä
1/2 l raparperipaloja
1 1/2 dl sokeria
3 rkl perunajauhoja

Vesi, raparperipalaset ja sokeri pannaan kasariin ja raparperit keitetään pehmeiksi. Suurustetaan ja tarjotaan kylmänä.


Tallimestarin kiisseli

1 annos raparperikiisseliä
1 dl hapanleipäjauhelmaa
1 rkl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria

Hapanleipä raastetaan ja jauhelma paahdetaan paistinpannussa. Jäähtyneenä se maustetaan sokerilla, kaakaojauheella ja vaniljasokerilla. Sitä pannaan kerroksittain raparperikiisselin kanssa lasimaljaan.

Tässä vasta ihana Flora!!!! Ei sitä mitä ruokakaupoissa myydään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti