torstai 23. heinäkuuta 2015

Maukas kesäkurpitsa-tomaattipaistos


1 pienehkö kesäkurpitsa
4 tomaattia
4 rkl oliiviöljyä
5 timjaminoksaa
1 dl raastettua parmesaania
mustapippuria rouheena
korppujauhoja

Leikkaa kesäkurpitsa ja tomaatit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Lado viipaleet oliiviöljyllä voideltuun vuokaan. Lorauta päälle reilusti oliiviöljyä ja rouhi mustapippuria myllystä.
Ripottele pinnalle raastettu parmesaani, korppujauhoja ja muutama timjaminoksa.
Paista 225 asteessa noin puoli tuntia. Kesäkurpitsat saavat jäädä napakoiksi.


Hmmm, näihin yrtteihin kannattaisi ehkä paneutua ihan ajan kanssa, oletko samaa mieltä?


Lähde: Keskikesän parhaat maut, Forssan lehti 23.7.2015, s. 15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti