perjantai 25. huhtikuuta 2014

Perunakuorukat

3/4 l perunoita,
2 munanruskuaista,
50 g voita,
suolaa,
muskottia,
1 dl korppujauhoja,
munanruskuainen.

Keittämiseen: rasvaa

Perunat keitetään, kuoritaa ja survotaan soseeksi. Kuumaan soseeseen sekoitetaan voi ja 2 munanruskuaista yksitellen sekä mausteet. Seos vaivataan notkeaksi ja siitä muodostetaan hiukan pitkulaisia pyöryköitä, jotka kastetaan vatkattuun munanruskuaiseen, kieritellään korppujauhoissa ja keitetään rasvassa ruskeiksi joka puolelta.

Lisäruoat: Liharuoat, kasvikset ym.
Tähteet: Jäljelle jääneet kuorukat lämmitetään ja tarjotaan liharuokien kera

Tarvitsisiko perunakuorukoiden lisäksi sittenkin edullisia ravintolisiä? Luontaistuotteet kannattaa tilata ne tästä!

1 kommentti:

  1. Pula-ajan resepti tämä ei ainakaan ole; tai sitten on "hyvät ajat" olleet tässä perheessä todella korkealla tasolla...

    VastaaPoista