perjantai 25. huhtikuuta 2014

Perunapiirakat

400 g kuorittuja, hienonnettuja perunoita,
400 g voita,
400 g vehnäjauhoja,
1 rkl. kermaa.

Täytteeksi: riisiryynipuuroa.

Kuorittuihin hienonnettuihin perunoihin sekoitetaan kaikki yllämainitut aineet, ja taikinan annetaan kovettua kylmässä. Taikina kaaviloidaan jajoiden reuna, siitä otetaan muotilla pyöreitä kakkuja, sivellään vedellä. Yhdelle puolelle kakkua levitetään riisiryynipuuroa, toinen puoli käännetään päälle, reunat painetaan kiinni ja poimutetaan. Piirakat voidellaan munalla ja kypsennetään tavallisessa lämmössä.


Luonnonmukaista ruokapöydän lisäksi suihkuun ja ihonhoitoon, tottakai näillä hinnoin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti