1/2 l raakoja perunoita,
1 l maitoa,
2 munaa,
suolaa.
Paistamiseen: voita t. margariinia.
Perunat kuoritaan, raastetaan raastinraudalla hienoksi ja sekoitetaan maitoon. Munat vatkataan ja taikinaan. Kun taikina on sesonut 2 tuntia, maustetaan se suolalla, ohukaispannu kuumennetaan, sivellään sulatetulla voilla ja siinä paistetaan paksuja ohukaisia, jotka paistamisen aikana käännetään, niin että ne paistuvat rukeiksi kummaltakin puolelta.
Kastike: Voisula ym.
Lisäruoat: Keitetty suolaliha, suolakala ym.
Tähteet: Jäljelle jääneet ohukaiset lämmitetään, lihahakkelusta pannaan toiselle puolikkaalle ja toinen käännetään päälle. Tarjotaan voisulan kera aamiaisruokana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti