sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Täytetyt nauriit

10 pientä naurista,
vettä, suolaa.


Täyte:
1 rkl. voita,
1/2 dl. survottuja korppuja,
1 muna,
1/2 dl manteleja,
1rkl. sokeria,
1 tl suolaa,
1/8 tl. hienonn. valkopippuria,
1 1/2 rkl. voita,
1 rkl. survottuja korppuja.

Nauriit huuhdotaan, keitetään suolatussa vedessä pehmeiksi ja annetaan jäähtyä. Sitte ne kuoritaan, ja sisusta korvennetaan pois. Voi, survotut korput, vatkattu muna, kuorittu, hienonnettu manteli ja mausteet sekoitetaan hienoksi survottuun sisustaan. Nauriit täytetään tällä seoksella. Voi ruskeutetaan paistinpannussa, nauriit asetetaan siihen ja valellaan voilla. Survotut korput sirotellaan päälle ja nauriit paistetaan uunissa. Paistumisen aikana on niitä silloin tällöin valeltava pannussa olevalla voilla.
Tarjotaan liharuokien kera.

(Survotut korput tarkoittavat v. 2014 KORPPUJAUHOJA)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti